Αγαπητά Fitlabgym μέλη μας, 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας έτσι ώστε να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων σε κάθε group training τμήμα και να γίνονται πιο λειτουργικές οι προπονήσεις μας, θα κλείνετε μέσω της πλατφόρμας του γυμναστηρίου το ομαδικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει. Όσοι έχετε κινητό Android ή κινητό iOS, κατεβάζετε την εφαρμογή του γυμναστηρίου μας Fitlabgym Corinth από το Play Store ή Apple Store αντίστοιχα.

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να μπείτε από την ιστοσελίδα μας fitlabgym.gr και να πάτε στο online booking ή από την παρακάτω ιστοσελίδα https://my-cloud.gr/Www.fitlabgym.gr/login.aspx

Βάζετε το username και το password όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει και μόλις εισέλθετε στην εφαρμογή, πατάτε το “Θέλω να κάνω κράτηση” έτσι ώστε να σας βγάλει στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα και τα ανάλογα group training προγράμματα. Μπορείτε να κλείνετε ένα group training πρόγραμμα την ημέρα, όποιο επιθυμείτε εσείς. Στην εφαρμογή θα βλέπετε το πρόγραμμα 7 ημερών και τις διαθέσιμες θέσεις και θα μπορείτε αντίστοιχα να κάνετε “book”.

Θα μπορείτε να κλείνετε μέχρι και 15 λεπτά πριν την προπόνηση σας. Θα μπορείτε να το ακυρώνετε τουλάχιστον μια ώρα πριν το μάθημα σε περίπτωση που δε μπορέσετε να παρευρεθείτε. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είμαστε εννοείται στη διάθεση σας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες για να σας κατατοπίσουν στην εφαρμογή του γυμναστηρίου μας.

Καλές και Δυναμικές προπονήσεις να έχουμε!!!